Fairytales Story

My word

Call me Alieya Or Meya
Gonna be UPSR Candidates
Student at SKSP (2015)
LoveBlogging , Blogwalking


StoryAboutTutoLink

Express Your Feel


Them

Template Officialy: Aien minhoo
Edit by:Your name
Header: Kemetot Chomel

School Holiday
Assalamualikum semua lame tak jumpe kan maklumlah sibuk dengan peperiksaan jadi kene buat ulangkaji sikitt.korang cuti pergi manee ? kalau korang nak bagitau korang cuti kat ane tulis kat
comment okay.Meya cuti kat KL jee.Mula mula kitorang nak check in hotel tapi penuhh sedih.Terpaksalahtidur kat rumah pak cik sedara.Sampai kt highway boring gile sebab nampak pokok jee.awk semua layan je lah gambar okey..


ni semua adik beradik Meyaa.

                                                                                         

sorry but gambar tak jelass.sebelum kat rumah pak cik saudara kiteorang kiteorang gi sogoo dulu untuk cari baju raya sikitt..Lepas tu pergi serendah.Hari kedua kiteorang stay kat rumah pak cik kiteorang,kiteorang pergi nilai pulak untuk beli carpet and tikar evamatik.


GENTING HIGHLANDS






Hahaha..sempt berposing sblum jenjalan.Mweheeee



Nk beli jam nih tpi tkut cpt rosak



Bosan beli mende nih.


yummy sedap nye tapi kerasss


Slipper nih coomel








Kami keluarga awesomee
okey lah sampai kat sini jee byee

                                                                  








Older Post | Newer Post