Fairytales Story

My word

Call me Alieya Or Meya
Gonna be UPSR Candidates
Student at SKSP (2015)
LoveBlogging , Blogwalking


StoryAboutTutoLink

Express Your Feel


Them

Template Officialy: Aien minhoo
Edit by:Your name
Header: Kemetot Chomel

Family day 2013

Assalamualikum semua lame tak jumpe macam mane kwn bloggers sihat? kalau sihat alhamdunilah kalau tak kene makan banyak ubat keyy .Stop jangan mengarut hari ni alieya nak tulis post pasal family day kat mines wellnes hotel .Tak best mane tapi kite orang enjoy je .hari pertama  kene berkumpul dekat KDRP untuk buat mystry drive untuk yang masuk ayah meya masuk jadi kene buat betul betul kerje. alieya buat  cari kata bahasa inggeris susah gile tapi boleh buat semua.Korang boleh tak tengok gambar taknanti Meya sambung cerita key.jom tengok gambar
:)
Sebelum masuk bilik tunggu lif
Pertangdingan mewarna gambar spongebob.ganas nye aku duduk
Malam kedua dinner tema ''Arabian night''
amik gamabar ngan kak najwa

comel lah kak najwa 

berangan nak jadi photographer
Haaahaa.Okeylah meya pun dah letih menulis bye bye selamat becuti:)
tatatatatatatat
                                                                                   







Older Post | Newer Post